Gratis fragt v/ 599 kr. & Levering 1-4 hverdage

Brangero, Barolo DOCG 2019

Brangero, Barolo DOCG 2019. Lys rubinrød, på næsen er dybden og dens friskhed uomtvistelig, i munden vil dens fine og vedvarende tannin opleves overraskende behagelig. Ideel til rødt kød, fyldige pastaretter og modne oste.      

Læs mere

399 DKK v/ 1 stk.

60 på lager

60 på lager

Land

Type

Årgang

2019

Drue

Område

Beskrivelse

Alle detaljer

Producenten

Om vinen

Brangero, Barolo DOCG 2019. Lys rubinrød, på næsen er dybden og dens friskhed uomtvistelig, i munden vil dens fine og vedvarende tannin opleves overraskende behagelig. Ideel til rødt kød, fyldige pastaretter og modne oste.

Der er kun produceret 1600 flasker af denne årgang.

 

Drik 2022-2038

Land: Italien
Drue: Nebbiolo
Region: Piemonte
R
Under område: Barolo
Årgang: 2019
Indhold: 0,75 liter
Alkohol: 14%
Type: Rødvin
Servering: 16- 18 grader
Tørhed: Tør
Passer til: Gryderetter, Ost, Okse
Producent:
Vinificering:

Der er ingen væsentlige forskelle mellem Barolo Monvigliero og denne Barolo, de ældre vinstokke fra en enkelt stor vingård blev adskilt fra de ældre, dette er produceret af de yngre.

Vinificeringen af ​​denne vin involverer maceration på skindet med en nedsænket hætte i cirka 40 dage efter gæring, efterfulgt af forfining i første og anden passage tonneaux i cirka 30 måneder. De resterende seks måneder i flasken gør den klar til at blive smagt 4 år efter vinificeringen.

LAGRING  30 måneder i tonneaux og 6 måneder på flaske

Producenten

Den familiedrevne Brangero vingård ligger i Diano d’Alba i Piemonte, på den højeste del af bakken foran byen. En fantastisk flot udsigt over Langhe-bakkerne og den smukke by Alba.  Vinstokkene, der omgiver bygningen og har det mest optimale eksponering og terroir. Vinene kommer fra egne vinmarker, og familien står selv for alt lige fra arbejdet i markerne til vinificeringen.

Dolcetto di Diano d’Alba, Barbera d’Alba, Nebbiolo d’Alba, Langhe Rosso, Langhe Chardonnay og Langhe Arneis vinificeres, aftappes og vinifeceres i Diano vingården.

I kælderen i Barolo er de to flagskibsvine bevaret nemlig Barolo og Il Barolo Monvigliero. Den nye bygning har faktisk i nogle år været vært for det, der for virksomheden er en kilde til stor stolthed.

 

FILOSOFI:

Forståelse og fortolkning af terroiret, miljøet og druesorten er grundlaget for at opnå den fremragende, genkendelige vine med sin helt egen personlighed. Vin skal være et udtryk for landet og for de mennesker, der arbejder for det.

Du kunne være interesseret i