Gratis fragt v/ 599 kr. & Levering 1-4 hverdage

Brangero, Langhe Rosso DOC Tre Marzo 2019

Brangero, Langhe Rosso DOC Tre Marzo 2019. Dejlig frisk og kølig stil med en flot struktur. Klare noter af røde bær, kirsebær, jordbær men også blomme, læder og en let skovbund.

Læs mere

299 DKK v/ 1 stk.

29 på lager

29 på lager

Land

Type

Årgang

2019

Område

Beskrivelse

Alle detaljer

Producenten

Om vinen

Brangero, Langhe Rosso DOC Tre Marzo 2019. Dejlig frisk og kølig stil med en flot struktur. Klare noter af røde bær, kirsebær, jordbær men også blomme, læder og en let skovbund. God syre og faste tanniner giver Langhe Rosso sin flotte struktur.

VINIFIKATION: Dette er et udvalg af de bedste druer fra hver enkelt vinmark. Gæringen foregår separat, for bedst at vinificere hver type drue. Brangero Langhe Rosso DOC Tre Marzo 2019 modnes på nye fade i omkring 16 måneder. Flaskes i august to år efter høsten.

Drik 2022-2035

Land: Italien
Region:
RPiemonte
Under område: Langhe
Årgang: 2019
Indhold: 0,75 liter
Alkohol: 14%
Type: Rødvin
Servering: 16-18 grader
Tørhed: Tør
Passer til: Grill, Lam, Okse, Vildt
Producent:
Vinificering:

Brangero, Langhe Rosso DOC Tre Marzo 2019

Druer: 90% Cabernet Sauvignon & 10% Nebbiolo

VINIFIKATION: Dette er et udvalg af de bedste druer fra hver enkelt vinmarker. Gæringen foregår separat, for bedst at vinificere hver type drue. Brangero Langhe Rosso DOC Tre Marzo 2019 modnes på nye fade i omkring 16 måneder. Flaskes i august to år efter høsten.

ALDRING: i barriques: 24 måneder

Producenten

Den familiedrevne Brangero vingård ligger i Diano d’Alba i Piemonte, på den højeste del af bakken foran byen. En fantastisk flot udsigt over Langhe-bakkerne og den smukke by Alba.  Vinstokkene, der omgiver bygningen og har det mest optimale eksponering og terroir. Vinene kommer fra egne vinmarker, og familien står selv for alt lige fra arbejdet i markerne til vinificeringen.

Dolcetto di Diano d’Alba, Barbera d’Alba, Nebbiolo d’Alba, Langhe Rosso, Langhe Chardonnay og Langhe Arneis vinificeres, aftappes og vinifeceres i Diano vingården.

I kælderen i Barolo er de to flagskibsvine bevaret nemlig Barolo og Il Barolo Monvigliero. Den nye bygning har faktisk i nogle år været vært for det, der for virksomheden er en kilde til stor stolthed.

 

FILOSOFI:

Forståelse og fortolkning af terroiret, miljøet og druesorten er grundlaget for at opnå den fremragende, genkendelige vine med sin helt egen personlighed. Vin skal være et udtryk for landet og for de mennesker, der arbejder for det.

Du kunne være interesseret i