Gratis fragt v/ 599 kr. & Levering 1-4 hverdage

94 points

Wine Enthusiast

94 points

The Wine Front

92 points

CellarTracker

Giuseppe Rinaldi Langhe Nebbiolo 2021 DOC

Giuseppe Rinaldi Langhe Nebbiolo 2021 DOC

Læs mere

999 DKK v/ 1 stk.

1 på lager

1 på lager

Land

Type

Årgang

2021

Drue

Område

Beskrivelse

Alle detaljer

Producenten

Om vinen

Oplev en virkelig bemærkelsesværdig vin med Giuseppe Rinaldi Langhe Nebbiolo 2021 DOC. Denne fantastiske italienske vin er et klassisk udtryk for Nebbiolo-druen, produceret i Langhe-regionen i Piemonte.

Med sin dybe rubinfarve og indbydende aroma af kirsebær, rosenblade og jordiske krydderier er denne fyldige vin en absolut fornøjelse at drikke. På ganen tilbyder denne Nebbiolo en afbalanceret kombination af salte og søde smage, sammen med fløjlsbløde tanniner, der giver en behagelig dvælende finish.

Nyd denne bemærkelsesværdige vin til en række forskellige retter, fra ristede vildtvildt til speget kød og lagrede oste. Fordyb dig i de unikke smage og aromaer af Giuseppe Rinaldis Langhe Nebbiolo 2021 DOC og oplev en virkelig enestående italiensk rødvin.

Giuseppe Rinaldi Langhe Nebbiolo 2021 DOC. Da Giuseppe Rinaldi døde i 2018, fortsatte hans døtre Marta og Carlotta i deres fars fodspor. Deres nebbiolo sidder på omkring tredive år gamle stokke, dyrkes økologisk på en jord af mergel, ler og sand. Høstes naturligvis i hånden og afstilkes, gæres spontant takket være naturligt gær i trækarene, præget af pumpning to gange om dagen. Macerationen varer tre til fire uger, før den presses, og derefter overføres vinen til store slaviske tønder til lagring i ca. 18 måneder.

Drik 2023-2043

Land: Italien
Drue: Nebbiolo
Region:
RPiemonte
Under område: Langhe
Årgang: 2021
Indhold: 0,75 liter
Alkohol: 14,5%
Type: Rødvin
Servering: 16- 18 grader
Tørhed: Tør
Passer til: Gris, Grill, Okse, Vildt
Producent:
Vinificering:

Deres nebbiolo sidder på omkring tredive år gamle stokke, dyrkes økologisk på en jord af mergel, ler og sand. Høstes naturligvis i hånden og afstilkes, gæres spontant takket være naturligt gær i trækarene, præget af pumpning to gange om dagen. Macerationen varer tre til fire uger, før den presses, og derefter overføres vinen til store slaviske tønder til lagring i ca. 18 måneder.

Producenten

Du kunne være interesseret i