Gratis fragt v/ 599 kr. & Levering 1-4 hverdage

Sylvain Bzikot Meursault “Les Narvaux” 2022

Sylvain Bzikot Meursault "Les Narvaux" 2022

Læs mere

515 DKK v/ 1 stk.

36 på lager

36 på lager

Land

Type

Årgang

2022

Drue

Område

Beskrivelse

Alle detaljer

Producenten

Om vinen

Sylvain Bzikot Meursault “Les Narvaux” 2022

Sylvian Bzikot´s 15 ha er hovedsageligt placeret i Puligny-Montrachet samt nogle parceller i Auxey-Duresses, Volnay og Santenay. Gennemsnitsalderen for stokkene er 40-50 år. Høsten sker for det meste i hånden. For rødvinen destilleres 90% af druerne, fermenteres i 15 dage efterfulgt af lagring i 12 måneder på egetræsfade.

Drik 2023 – 2031

Land: Frankrig
Region: Bourgogne
R
Under område: Meursault
Årgang: 2022
Indhold: 0,75 liter
Alkohol: 13,5%
Type: Hvidvin
Servering: 8-12 grader
Tørhed: Tør
Passer til: Fisk, Ost, Skaldyr
Producent:
Vinificering:

Sylvian Bzikot´s 15 ha er hovedsageligt placeret i Puligny-Montrachet samt nogle parceller i Auxey-Duresses, Volnay og Santenay. Gennemsnitsalderen for stokkene er 40-50 år. Høsten sker for det meste i hånden.

Producenten

Sylvain Bzikot har udvikler sig til en superstjerne en rigtig Justin Bieber. Hans klare og præcise stil er meget eftertragtet, så det giver sig selv at de 15 ha som de ejer langt fra er nok i forhold til efterspørgelsen. Domaine Bzikot har eksisteret siden 1940’erne og blev grundlagt af bedstefar Joseph, en polsk immigrant, der ankom til landsbyen uden noget. Først var det en blandet virksomhed: vinmarker og husdyr, men snart kun vinmarker. I de spæde år blev høsten solgt til de burgundiske négocianter men det er fortid nu. Senere fortsat af sønnen Stanislas og nu af barnebarn Sylvain, der nu har overtaget og fordoblet domænet gennem opkøb og alt deres vin bliver nu produceret under deres eget domaine.

Sylvian Bzikot´s 15 ha er hovedsageligt placeret i Puligny-Montrachet samt nogle parceller i Auxey-Duresses, Volnay og Santenay. Gennemsnitsalderen for stokkene er 40-50 år. Høsten sker for det meste i hånden. For rødvinen destilleres 90% af druerne, fermenteres i 15 dage efterfulgt af lagring i 12 måneder på egetræsfade.

Du kunne være interesseret i